8

Wow..beli emas dan menangi 1kg emas

Sekarang nie harga emas turun semula disebabkan kadar matawang dollar menurun berbanding Ringgit Malaysia.Jadi secara tak langsung harga emas menjadi turun sedikit.Ini la peluang untuk tambahkan lagi koleksi simpanan emas korang.

Kalau dilihat harga di Public Gold, untuk emas 20g harganya adalah RM 2,782.00 bersamaa dgn RM139.10 segram.Berbanding dengan harga di KFH harga emas 1 gram adalah RM126.05.Pilih la mana satu yg sesuai.

Di Kuwait Finance House (KFH) tengah mempromosikan simpanan emas yg memberi peluang kepada penyimpan emas memenangi 1kg emas dan 10gram emas bagi pemenang bulanan.Woww…menarik nie.

Syaratnya adalah setiap pembelian hendaklah minimum RM3,000.Dan promosi ini bermula dari 15 July hingga 31 October 2010.Jadi ada banyak masa lagi.Tapi jgn lengah harga emas mungkin akan naik bila2 masa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Pelaburan emas Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

8 Responses to "Wow..beli emas dan menangi 1kg emas"

  1. matjoe says:

    wow. good deal nie. 3k jer

  2. areil says:

    public gold saving memang jelas haramnya..sebagai seorang islam, tidak perlu dipertikaikan lagi perkara yg nyata haramnya.
    daging yg tumboh dari sumber yg haram , api neraka adalah tempatnya.

  3. areil says:

    public gold saving memang jelas haramnya..sebagai seorang islam, tidak perlu dipertikaikan lagi perkara yg nyata haramnya.
    daging yg tumboh dari sumber yg haram , api neraka adalah tempatnya…nauzubillah

  4. dynn says:

    public gold yg saya cerita kat atas tu tak de kemana dengan GIA yg ditawarkan oleh public bank.public gold yg saya tau ada jual emas fizikal sahaja.

  5. Mohd Fadil says:

    Boleh ke blog saya di http://ideabusiness-fadil.blogspot.com/ untuk memaksimumkan keuntungan dengan emas & barang kemas.

  6. farid says:

    Amanah Saham + Simpanan Tetap
    Dividend 14% minimum per year.
    Normal rate: 20-25% per year.
    Minimum personal saving : RM5000.00
    Dividend given every 6 months.
    Free life insurance : 10x from your savings (No need to pay for any monthly or yearly fees)
    WELL KNOWN BANK

    IN COMPARISON WITH ASB

    Dividend 8-10% yearly (Normal rate)
    Dividend given after a year.
    No bonuses (Example: NO Free insurance)

    Interested to know about other benefits from my fixed deposit scheme??
    CALL OR TEXT ME / WE CAN ARRANGE A MEETING

    FARID
    013-2037250

  7. Oh! budu says:

    tak faham la pasal benda ni.. how it works? emmm..

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG