4

Upgrade ke 2Meg

Yess…aku punya streamyx dah upgrade ke 2 Meg.Aku buat application hari rabu …semalam diorang dah datang untuk activate aku punya speed dari 1Meg ke 2Meg.Pagi kul 10am diorang call tapi aku kat luar…aku buat appointment lepas lunch…kan semalam solat jumaat..so mintak dia tunda ke petang…siap dengan wireless modem free lagi…walaupun aku dah ade aku punya sendiri…skrang ni aku ade 2 wireless modem…satu jadi backup la macam tu..mana tau yg satu lagi rosak atau kena sambar petir…so far aku memang puashati dengan aku punya wireless modem cap Belkin tuh…memang tahan lasak…aku jarang off…walaupun hujan panas..petir..so far tak de masalah.

Sekarang connection aku jadi power…jadi senangkan aku punya keje untuk upload/download.Jom streamyx..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Upgrade ke 2Meg"

  1. amboii seronok la ko menyedut2 lepas ni! jeleeessssss

  2. aku guna celcom broadband skg ni. lembap gile. streamyx laju x? skg ada promosi free modem kan? sbulan brp streamyx?

  3. dynn says:

    streamyx dekat tempat aku selama 5 tahun aku guna so far tak de masalah…aáh ade promosi free wireless modem…bulanan depend package mana yg kita subscribe.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG