10

Untung dapat duit dengan adsense

Saya rasa ramai dah tau pasal google adsese.Kalau ade yg tak tau tu boleh la google untuk tau futher info.Ni la nama dia buat duit online. Ada yg tak percaya boleh dapat duit online? Ni saya nak tunjukkan screen shot earning adsense yg saya dapat untuk bulan March 2009 iaitu USD367 sebagai bukti dia.

Bukan nak menunjuk-nunjuk tapi nak bagi korang motivasi atau semangat supaya korang jugak boleh buat duit online.Saya yakin ade diluar sana yg boleh dapat dari apa yg saya tunjuk.Tu rezeki masing-masing la.Bagi saya yg di kira cukup baik sebab sambil tido pun duit boleh masuk.Memula nak jadi mcm ni sure kena rajin cari ilmu.Dia takan datang sekelip mata.Kalau nak start jgn la buat duit dgn create site yg tak elok tu.Buat la site-site betul2 dapat membantu org lain.So korang boleh start sekarang.Kata pepatah “Dimana ada kemahuan disitu ada jalan”.Insyallah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

10 Responses to "Untung dapat duit dengan adsense"

  1. Ismail says:

    nuff, innity, advlets, googleads: mana terbaik?

    • dynn says:

      nuff dan innity – coverage dia terhad..sebagai contoh nuff recognise user yg klik dari malaysia jer…kalau adsense worldwide…mcm aku adsense untuk content english…nuff ngan innity untuk content yg guna BM.

  2. Blog BM tak kene ban ke? Banyak sebelum ni blog BM kene banned kan?
    .-= MyFunDarkSide´s last blog ..Now Listening To Belinda Seize The Day (Carpe Diem) Dance Pop =-.

  3. Amy says:

    Blog BM tak kene ban ke? Banyak sebelum ni blog BM kene banned kan?
    .-= MyFunDarkSide´s last blog ..Now Listening To Belinda Seize The Day (Carpe Diem) Dance Pop =-.

  4. um student says:

    ya.. adsense memang unik. kalo jumpa keyword yang betul, alahai, masyukk

  5. mamat ensem says:

    waa..manyak tu USD367! cayalah

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG