2

UniFi memang berbaloi-baloi

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Hari nak bagi review sikit pasal UniFi yg baru jer dipasang dirumah saya hari ni.Kalau sebelum ni dengar-dengar org cerita jer.Kali ni saya sendiri merasa pengalaman baru dalam dunia jalur lebar berkelajuan tinggi.Memang betullah guna UniFi ni memang laju…berbaloi-baloi.Kalau nak tengok video kat YouTube tu memang tak de buffer-buffer dah.Tekan punat play terus video tu akan bermain dengan lancar.

Cerita pasal IPTV pulak.Walaupun channel dia tak sama dengan Astro tapi memang ada satu kelainan.Saya subscribe yg 5Meg gambar dia tetap clear dan cantik.Time hujan pun maintain still boleh tengok TV lagi.

Satu lagi..telefon FREE antara Talian Tetap TM.Tu dah satu penjimatan.Boleh telefon kengkawan,mak abah, atuk nenek kat kampung yg guna Talian Tetap TM.

Sesapa yg kaki download guna torrent,kalau sebelum ambil masa sehari dua untuk complete dengan UniFi hanya baper jam jer untuk satu movie bergantung kpd berapa besar file movie tu.

Kesimpulan dia…UniFi memang berbaloi-baloi.

Ni dia screen shot speedtest.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Umum Tags: , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

2 Responses to "UniFi memang berbaloi-baloi"

  1. Ali ridha says:

    tinggal di Kuala Lumpur nanti boleh
    guna Unifi.memang berbaloi-baloi.
    tak jadi nak potong.heee..
    Ali ridha´s last blog post ..Maruah tercalar

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG