7

TV Alhijrah – Segalanya bermula disini

Assalamualaikum semua,
TV AlHijrah..segalanya bermula disini.Tu dia tajuk hari ni.Dah masuk 2 minggu tak buat posting kat blog ni.Jadi hari ni nak cerita sikit pasal TV Alhijrah yg telah dilancarkan pada 1 Muharram 1432H.

Ada sesiapa rakan2 yang dah tune tv korang dengan TV AlHijrah? Kalau belum sebenarnya saya pun belum jugak tune tv untuk dapatkan TV Alhijrah sebab nak tunggu dia masuk dlm astro baru senang nak tengok.Agak2 bila la tuh.

Kalau tengok dalam website dia rancangan nampak cam menarik.Contoh The Deen Show, Muhasabah Diri , Dokumentari dan macam lagi yg bagi saya memang menarik untuk ditonton.

Harap dengan adanya TV AlHijrah dapat mendidik dan menyemarakkan sinar Islam kepada dibumi Malaysia ini dan pada masa yg sama dapat memberi kefahaman kpd mereka yg masih tak kenal agama Islam.

Nak cerita lebih-lebih pun tak boleh sebab tak tengok lagi TV Alhijrah lagi.Saya punya expectation rancangan yg ada lebih hebat dari Astro Oasis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

7 Responses to "TV Alhijrah – Segalanya bermula disini"

  1. Adihays says:

    xberpeluang lg tgk tv ni..
    bile la nk dpt tgk..

  2. admin says:

    Iya tak ia juga.. bila diorang nak masukkan dalam channel Astro yer..? Tak payahlah susah2 nak tune kan TV.

  3. Ali ridha says:

    kena pasang Astro ke ni.

  4. dynn says:

    manual tuning bro.

  5. Ali ridha says:

    patut la tak jumpa.
    rumah aku guna ariel lama.heeee…

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG