7

Tips menambah backlink ke blog

Tips menambahkan backlink blog dan pada masa yang sama menaikkan trafik blog korang. Macamana tu? Biasa korang dengar cara nak tambah trafik dengan cara blog walking,buat signature,join forum,join social networking dan tinggalkan komen dekat blog orang.

Sekarang aku nak share kat korang satu lagi cara nak tambah backlink blog korang dengan cara menghantar link blog ke blog directory atau web directory.Mungkin ada yg dah tau…kpd yg belum tau korang boleh la buat mcm kaedah nie.Kaedah memang memberi faedah jangka panjang.

Aku cadangkan korang guna sofware nie DIGIXMAS untuk menghantar link blog korang ke 150 free web directory.Software ni bagi ada 150 free web directory yg korang boleh hantar secara semi-automatik.Bila korang dah habis hantar guna semi-auto korang boleh buat secara manual untuk hantar lebih 1,000 free web directory.So korang boleh la try…tak rugi pun…bukan kena bayar.

Kecuali korang nak yg semi-auto  untuk ke 1,000 free web directory sebab tak nak hantar secara manual, korang bole langgan $15 untuk satu domain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

7 Responses to "Tips menambah backlink ke blog"

  1. Mantra says:

    Salam,
    Thanks bro atas perkongsian link diatas..
    sangat berinformatif…

  2. tenteraangin says:

    salam… tima kasih atas info ni… tp yang ni send sekali jer kan?… then kalo kita update blog, kena wat lagi ker?

  3. helmy says:

    tolong cite skit mcm mana nak buat TAGS & PING
    dalam blogspot
    .-= helmy´s last blog ..ASIA IS A GREAT VACATION PAKAGES ON A BUDGET =-.

  4. menu says:

    menarik utk aku sebagai beginner
    menu´s last blog post ..HADIAH DARI NUFFNANG TGV TICKET HAPPY BIRTHDAY TO YOU

  5. Beauty says:

    satu perkongsian ilmu yang menarik

  6. harith says:

    tq info yg bgos ni,asal free sdah 🙂

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG