6

Teknik melabur emas cara mudah dan menguntungkan

Harga emas semasa makin lama makin naik.Anda nak melabur dalam emas ? Anda pening dan menghadapi kesukaran memilih teknik yang sesuai untuk diri sendiri dalam pelaburan emas yang sedang atau akan dijalankan? Saya pasti anda sedang menghadapi masalah berikut;

Pertama: Ragu-ragu nak buat keputusan jualbeli emas? Dalam fikiran selalu terfikir sesuai ke aku beli emas ni sekarang?

Kedua: Anda terbeli emas pada harga yang tinggi rupa-rupanya. Jadi sekarang tengah memikirkan nak dijual belum untung lagi, nak tunggu, entah bila pula nak naik balik harga, nak tunggu sampai 1-2 tahun, fuh, lama tu….buatnya berlaku  kecemasan, nak korek di mana pulak cash ni?

Ketiga : Kebanyakan orang suka ke pajak gadai kerana terdesak nak pakai duit. Tapi tak ramai orang yang tahu ADA CARANYA kita boleh pajakkan emas, dan buat untung dari pajak gadai tanpa perlu bayar sesen pun upah simpan, walaupun anda pajakkan berkilo-kilo emas. Keempat Jika anda seorang student, dan selalu kehabisan wang PTPTN di hujung semester, ada baiknya dipraktiskan teknik ini, bagaimana seorang student boleh menyimpan emas dengan banyak dengan wang yang minima? Pakai duit PTPTN jer pun boleh…

Kelima Jika anda memiliki banyak barang kemas. Takkan nak dipakai semuanya kan? Apa kata, sambil memiliki barang kemas,anda jana sedikit extra cash sambil-sambil melawa dengan barang kemas tersebut.

Keenam Atau saja ingin mencari ilmu  baru dalam pelaburan emas selain dari yang dipaparkan dalam blog blog pelaburan emas yang ada di internet…

Ketujuh Umur nak pencen/bersara dah semakin hampir, tapi wang bersara tak cukup-cukup lagi. Harapkan KWSP pun taklah banyak sangat.

Camner nih? Anda ragu-ragu, bagaimana pelaburan emas boleh dijadikan sebagai BACKUP PLAN tabung persaraan anda. Saya ada berita baik untuk anda mengenai teknik pelaburan emas yang mampu mengatasi masalah-masalah di atas.

Kalau nak hendak tahu lebih lanjut, klik sahaja link di bawah ini:

Teknik Melabur Emas Cara Yang Menguntungkan

p/s : Harga emas nampak gaya makin lama makin naik.Untung sesapa yg dah start kumpul dlm emas ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Pelaburan emas Tags: , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

6 Responses to "Teknik melabur emas cara mudah dan menguntungkan"

  1. Miecyber says:

    Saya berminat dengan pelaburan emas.

    Tandas segera
    Miecyber´s last blog post ..Top 7 Negara Pembunuh

  2. matjoe says:

    guna prinsip dollar cost averaging, 2 bulan 5gram, 2 bulan 5gram
    matjoe´s last blog post ..Kos check up mengandung di klinik dan hospital swasta

  3. Hisyam says:

    Saya ada sekeping dinar emas. Beli dengan public gold dulu. Harga RM630, nak jual balik tu tak nak kot. Penting jugak kalau ada emergency boleh guna.
    Hisyam´s last blog post ..10 Alat Memeriksa Kelajuan Blog

  4. roy says:

    ready stock kijang emas – 0197177917

  5. Nazri says:

    tak rugi melabur dalam emas ni, harga turun atau naikl tetap boleh buat untung

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG