0

Teknik buat duit dengan ClickBank – Terbongkar

Salam semua.Hari ni saya nak buat review produk ebook bertajuk “Teknik Buat Duit Sebagai Affiliate ClickBank Sebenar”  oleh Azian Usman yang baru sahaja di lancarkan pagi tadi pada pukul 9:00 pagi.

Saya telah pun membaca ebook ini.Ebook ini memang sesuai untuk mereka yang nak buat duit dengan ClickBank tapi masih tak dapat buat jualan atau mereka yg nak start buat duit online atau nak tambahkan lagi tips-tips macamana nak buat duit di ClickBank.Teknik dalam ebook ni akan diajar langkah demi langkah.

Dari pencarian produk, pencarian keyword yg sesuai,buat blog , buat artikel (sendiri walaupun adalah masalah bahasa inggeris),cara promosi di artikel directori, promosi di laman sosial bookmarking, tarik trafik dengan video dan mcm2 cara lagi promosi yg diajar oleh Azian.

Teknik Buat Duit Dengan ClickBank – Terbongkar

Kalau dibandingkan harga yg ditawarkan iaitu RM47 sebenarnya adalah murah kalau korang tengok ebook yg dihasilkan oleh mat saleh kat luar sana.Satu lagi kalau korang berjaya buat satu sale di ClickBank dah boleh cover kos beli ebook nie.Biasanya berjaya buat satu sale di ClickBank korang boleh dapat komisyen dalam USD20 iaitu bersamaan dengan RM60.Haa….tu baru satu sale kalau 2-3 sehari dah Rm180.Kalau sebulan ? Korang kira sendiri.

Saya sendiri sebenarnya dah berjaya buat sale dengan salah satu teknik yg ada dalam ebook ni.Dan saya juga belajar dari beliau dengan ebook percuma yg beliau hasilkan sebelum ini.Cuma ebook yg dihasilkan kali ini memang lagi comprehensive.

Dari pengalaman saya at least untuk dapat hasil dalam 3 – 6 bulan.Tapi tak mustahil korang boleh dapat sale dlm masa yang singkat kalau promosi yg dibuat mengena.Cuma saya nak ingatkan ebook ni bukan buku Skim Cepat Kaya dan juga jangan mengharapkan hari buat esok terus dapat hasil.

eBook ni untuk mereka yang berani membuat tindakan, rajin berusaha, fokus ,bersabar ,mempunyai matlamat untuk berjaya dan yakin dengan bisnes model ini.Jadi keputusan ditangan anda.Kalau tak berani untuk gagal atau rugi jangan beli.

Teknik Buat Duit Dengan ClickBank – Terbongkar

Kat bawah ni screen shot saya punya jualan diClickBank untuk 3-4 hari lepas.Walaupun sedikit untuk otai2 atau mereka yg dah buat duit ribu-ribu tapi bagi saya ok la tu.Sape nak bagi duit free mcm tuh.Saya tak perlu berhujan berpanas jumpa customer.Just spend 2-3 jam sehari duk kat rumah jer.Kalau site dah duduk kat no.1 atau 1st page kat google dah boleh relaks.

 

Jualan Click Minggu Lepas

Earning diClickBank 3-4 Lepas

 

Sekali lagi saya bagitau…kalau tak berani untuk gagal atau takut rugi jangan beli.

Teknik Buat Duit Dengan ClickBank – Terbongkar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, ClickBank, News, Perniagaan Internet Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment
CommentLuv badge