5

Tarik kekayaan dgn kuasa minda

Pepagi lagi aku dah bangun macam hari-hari biasa bekerja walaupun hari ni hari sabtu.Bukan apa bila kita dah biasa bangun awal pagi tabiat tu kita kekalkan supaya kita bersedia dengan lebih awal.

Tu saje intro tak de kaitan dengan tajuk yg aku tulis kat atas tuh.Jadi berkenaan tajuk kat atas tu aku ternampak buku Tarik kekayaan dgn kuasa minda dari Amar Mahmood keluran PTS yg tersusun dekat meja aku nih.Buku Tarik Kekayaan Dgn Kuasa Minda ni adalah buku motivasi yg memberi asas untuk membentuk minda individu yang ingin menjadi kaya dengan mengprogramkan minda yg betul bagi mendapatkan kekayaan.

Menurut buku ini mencari kekayaan memerlukan kemahiran membentuk kekuatan minda dan aliran minda yang betul.Jadi sesiapa yg berminat untuk menjadi kaya boleh la beli buku nie.Anda akan diajar bagaimana untuk membuang kepercayaan negatif pada kekayaan,program kepercayaan baru dan guna law of attraction bagi tarik energi kekayaan.Jadi korang boleh cari buku nie dekat mana2 kedai buku yg terdekat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

5 Responses to "Tarik kekayaan dgn kuasa minda"

  1. touya says:

    May the Force Be With You

  2. selamat pagi….macam best buku ni….agak lama juga tak ke kedai buku

  3. x-po says:

    cam best je buku tu, bpe RM ek? hehe

  4. jard says:

    kalo la duit tumbuh atas pokok.. ehehe

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG