0

Submit ke 150 directories free

digiXMAS Directory Submitter

Kalau korang ada website atau blog, korang boleh submit ke 150 direktori free dengan menggunakan auto directory submission.Nama tools nie DigiXmas.Jadi ini memudahkan korang nak increase backlink bagi site yg korang ada.

Increase backlink adalah salah satu ciri bagi optimize site korang di search engine utama seperti Google dan Yahoo.

150 submit ke direktori adalah bagi yang free.Tapi kalau korang nak lebih dari 1,000 direktori korang kena bayar sikit cuma $15 jer.So far saya guna berkesan untuk meningkatkan kedudukan site atau blog supaya berada di kedudukan utama di search engine seperti Google dan Yahoo.Saya dah lama gunakan tool ni untuk submit semua site atau blog baru saya.Dah nak masuk 2 tahun dah.

Apa yg perlu dibuat dengan software ni??

1. Memula korang kena register dulu.
2. Pastu download dan kemudian install dalam PC korang.
3. Addkan korang punya site yg korang nak submit.
4. Mula submit ke 150 directori secara free.

Pros :

  • Boleh naikkan kedudukan site/blog di search engine utama tapi kena guna keyword yg betul
  • Boleh naikkan trafik – kalau betul cara
  • Mudah dan cepat
  • Lebih dari 1,000 direktori dengan kos yg rendah

Cons :

  • Mungkin pada sesetengah orang rasa macam leceh sebab nak kena klik-klik satu-satu

Jangan tunggu-tunggu.. register sekarang dengan DigiXmas dan submit site atau blog korang ke lebih 150 directori.Lepas tu tengok hasil dia dalam masa satu atau 2 bulan sebab direktori owner biasanya ambil masa nak approve site yg korang submit.Biasalah dah free sure ramai org guna dan submit ke direktori tuh.

So good luck dan selamat mencuba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Financing, News, Pelaburan, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG