1

Siaran Langsung Bolasepak Malaysia vs Japan

Jangan lupa petang ni ada siaran langsung bolasepak kelayakan Olimpik antara Malaysia vs Jepun yang dibawa dari Stadium Tosu pada pukul 7:00mlm di TV2, Astro Arena dan Astro Super Sport.

Mintak2 pasukan kita dapat memberi tentangan sengit kepada pasukan gergasi Asia tu nanti.Kalau dapat seri pun kire ok.Kita doakan semoga pasukan Harimau Malaya dapat bermain bersungguh-sugguh pada petang ini.

Kalau ada yang nak tengok live streaming boleh share kat sini nanti.

 

Keputusan : Malaysia (0) vs Jepun (2)

Nampak gaya permainan pasukan Malaysia agak hambar berbanding dengan persembahan semasa lawan Lubnan dan Pakistan sebelum ni.Pasukan Jepun juga memang nampak hebat dan permainan mereka memang kemas ..passing mereka sentiasa tepat dan bermain dengan laju.Munking pasukan Jepun sudah berada pada tahap yg lebih tinggi.

Walaubagaimanapun kita harapkan mutu bolasepak Malaysia akan semakin meningkat dimasa akan datang.Diharap FAM dapat menggilap pemain-pemain muda yg masih berada di bangku sekolah lagi.

Kita pernah menjadi pasukan bolasepak yg disegani dirantau Asia satu ketika dulu kenapa sekarang kita tidak boleh? Kalau dulu Korean dan Jepun adalah pasukan yang mudah kita boleh atasi.Jadi tidak mustahil suatu hari nanti kita akan berada sama tahap dengan mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Sukan Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

One Response to "Siaran Langsung Bolasepak Malaysia vs Japan"

  1. kopisoda says:

    okay. thank bro for da info. selamat menonton untuk kita semua. Hidup Harimau Malaya! 8)

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG