2

Selamat menyambut Ramadhan

Lama dah saya tak buat posting semenjak sibuk menguruskan renovation dan pindah rumah baru.Rasa mau masuk 2 bulan blog ni tak de posting baru.Bukan blog ni jer yg tak bermaintain, site2 lain yg ada pun tak bermaintain.Tapi saya akan berusaha untuk kemaskini blog ini bagi memberikan dan berkongsi maklumat.Walaupun tak bermaintain, tapi duit tetap masuk tu yg bestnya buat duit secara online nie.Time tido pun duit bole masuk.Tak caya? Korang pun boleh buat.Cuma kena ada minat dan usaha.

Ok lah..jadi disini saya ingin mengambil kesempatan Selamat Berpuasa kpd muslim dan muslimah sekelian.Semoga puasa kita mendapat keredaan dan keberkatan dari Nya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "Selamat menyambut Ramadhan"

  1. Hamdi says:

    selamat berpuasa di bulan Ramadan
    Hamdi´s last blog post ..Hoobastank @ Hard Rock- Bali

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG