4

Rahsia menjana wang pantas dalam masa 7 hari

Assalamualaikum dan salam sejahtera…

Sebelum ni saya ada cerita berkenaan dengan teknik buat duit dengan ClickBank yg mana dah mula menunjukkan hasil.Jadi sesapa yg berminat nak mula buat duit dengan ClickBank boleh la cuba.Belum cuba belum tau.Cuma cara yang saya gunakan banyak kepada SEO sahaja iaitu menarik trafik dari search engine utama i.e Google.Tapi cara ini ada sedikit kelemahan sekiranya laman web kita jatuh pada ranking yg orang tak boleh nak jumpa.Ini secara tak langsung akan mengangu hasil jualan kita nanti.

Jadi ada satu rahsia bagaimana Internet Marketer International dan juga Malaysia yang berjaya dalam affiliate dengan mengekalkan pendapatan mereka walaupun website mereka tak berada muka surat pertama di search engine utama.Dan cara ni juga adalah bisnes model yg akan menjana pendapatan secara automatik.Ni bukan MLM atau skim cepat kaya ye.Pendapatan secara automatik ni boleh berjaya kalau kita buat dengan kena cara yg betul dan beretika.

3 hari lepas saya dah beli coaching atau membership rahsia pemasaran ni.Cara yang disampaikan memang mudah langkah demi langkah memang sesuai untuk newbie macam saya.Walaupun harga dia boleh tahan tapi bagi saya ia sangat berbaloi-baloi untuk saya menuju satu step ke depan.

Teknik Rahsia Pemasaran ni memang sesuai untuk mereka yg betul2 nak serious dalam internet bisnes samada anda seorang selebriti,penjual emas,penjual tudung dan apa jua jenis perniagaan online  bagi membolehkan sentiasa komunikasi dengan pelanggan atau peminat.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online, ClickBank

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Rahsia menjana wang pantas dalam masa 7 hari"

  1. Ali ridha says:

    peraturan google dah lain macam.
    blog aku pun tak ada index.
    main SEO pun ada kelemahan.

  2. CKoon says:

    kalau traffic dari organic google search engine, itu mesti kena rankkan keyword yang ada pembeli dan low competition.

    itu yang paling sukar sekali nak dibuat.
    CKoon´s last blog post ..MENJADI JUTAWAN MLM

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG