0

Puas hati pegi kelas OD malam tadi

Malam tadi belajar pasal OD…punya la tak sedar..tup..tup dah kul  1:30 pagi..fuiyooo…kusyuk tuhh.Memang banyak yg dapat dipelajari malam tadi.Dari basic sampai la yg kire immediate la tuh..Cuma yg penting sekarang nak implementationnye pulak.Nak kena tengok monthly cash flow ngan segala bill2 dan hutang-hutang punya due date.Bila dah kira semua tu baru la buat simulation untuk buat platform.Banyak mana OD yang nak kita buat nanti.Jadi kalau korang nak tau terperinci pasal OD nie…pegi la register..bukan kena bayar pun pree jer…pengeras dia kalkulator,pen dengan buku.

Malam tadi kira last kelas sebelum puasa.Sampai ade yang datang dari Kedah semata-mata nak belajar pasal alat kewangan ni.

Kalau aku nak bagi rating kat sifu OD malam tadi aku bagi dia 9 /10. Orait la tu kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Financial Planning, News, OD ASB Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG