10

Printer HP Deskjet F4280

 

hp-deskjet-f4280Sebenarnya aku baru beli Printer HP Deskjet F4280.Tujuan aku beli sebab printer ni senang nak print bahan-bahan rujukan untuk aku baca time masa lapang dan bil-bil yg aku dah bayar untuk aku buat simpanan.

Pasal ape aku pilih printer nih? Pertama sekali jenama dia HP sama dengan aku punya jenama laptop. Jadi kononnya kalau jenama sama kire macam matching lah.Satu lagi printer ni 3 dalam satu.Iaitu boleh jadi photocopy,printer dan juga scanner.

Buat masa nie aku lom lagi try photocopy ngan scanner nye function.Tak habis explore lagi.Secara keseluruahnya kire HP Deskjet F4280 nie sesuai lah dengan kehendak aku.Walaupun tak la power sangat tapi boleh la setakat kegunaan aku yg sesekali print bahan2 nih.Harga dia pun berpatutan dengan fungsi yg dia. Harga dalam RM200 ++ gitu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Skim Pinjaman ASB, Umum Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

10 Responses to "Printer HP Deskjet F4280"

  1. idalara says:

    printer mcmni sesuai tak kalau guna kat ofis?..ida guna HP laserjet kat ofis…okey juga tapi kalau bnyk print..sampai berasap printer tu…kalau sesuai boleh juga disyorkan guna kat ofis.

  2. alone says:

    harga memang berpatutan. harapnya kualiti begitu juga.

    aku setia dengan brother. heheh.

    yang penting, puas hati =)

  3. kui says:

    idalara, printer samsung aku kat opis pon dulu berasap.. walhal print sket jek.. bleh nampak asap tu.. ngeri..

    kira harga patut gak ni, refill dia ada cam canon tak? takut refill tu mahal lak

  4. catzer says:

    aiyak..printer..bile kengkawan aku nak pulang printer aku ni..ish..buat tukun dah kot..tiap2 kali nak print aku plak nak kena usung pendrive pi cc.

  5. dynn says:

    laa..kalau nko nak pinjam aku nyer pun boleh… 🙂

  6. ikoko says:

    member aku pun baru beli.. harganya RM180..

  7. hady says:

    rm180? kat maner tu? aku betul2 nak beli gak nie..

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG