1

Pengalaman beli rumah kedua – Part 4

Aku sambungan dari pembelian rumah aku yg kedua lagi.Ni ada berita tak best yg aku nak cerita sikit.Pagi semalam wife aku call agen tuh.Agen tu bagitau rumah yg aku nak beli tu owner dia nak naikan lagi harga.Memang aku dah agak dah memang ade tak kena dengan deal rumah nie.Tapi agen tu ade offer rumah lain.

Aku cancel jer la deal nie.Diorang ni sesuka hati betul nak naikan price.Aku memang hangin betul buat deal mcam ni.Kalau la owner tu yg main2kan price bagi aku memang owner ni tamak.Kalau nak jual memahal bagi la tau awal2.Tak payah aku nak buang masa layan kerenah mcm nie.

Aku nak mintak refund balik dekat agen ni.Aku nak kena cari rumah lain pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Hartanah, News

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

One Response to "Pengalaman beli rumah kedua – Part 4"

  1. Hayati ahmad says:

    Sokong! Sokong! beli je umah lain!..hehe

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG