6 Responses to "Paypal limited account problem lagi"

  1. SyuQ says:

    lecehnya nak soleve problem tu
    x pernah lg ada pengalaman
    .-= SyuQ´s last blog ..My Time is Not Enough =-.

  2. Amir says:

    aku selalu kena benda ni.. tension gak la…. nak kena submit bukti2 kt dorang.. leceh je..
    .-= Amir´s last blog ..Perkara Yang Perlu Dielakkan dalam Penulisan Blog (Bhg 1) =-.

  3. dynn says:

    nak wat camnerkan…untuk protection kita jugak.

  4. redzuan says:

    salam, aku punya account limited jugak.. si hack masukkan number credit card ending 5056, aku takde card ni. paypal nak jugak. camne tu.. ? bil utility dh upload, tak respon jugok dari paypal, driver lesen dan beri, proof shipping item, dh beri… pening kepala aku… sape boleh bagi idea lagi..

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG