10

Pagerank dah update…blog jatuh ke PR1

Adoi…pagerank blog nie jatuh la pulak dari PR3 ke PR1.Aku pun tak tau apasal jadi camni.Adakah disebabkan aku tukar theme atau ade masalah dengan backlink aku?Aku target PR4..last2 jadi PR1 la pulak.

Tak per lah…yg penting trafik.Kalau PR tinggi,trafik sikit pun tak best.Kalau trafik tinggi baru nuffnang punya income boleh naik.Apa2 apun  agak terkilan la jugak sebab sebelum ini lama maintain dgn PR3 tuh.Sebab tu aku konfiden boleh lagi naik PR4.Nak buat macamana… tu pakcik google yg bagi.Kita terima jer lah.

Aku akan usahakan pagerank blog ni naik semula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

10 Responses to "Pagerank dah update…blog jatuh ke PR1"

  1. F I T says:

    cam susah je nk naik PR..aku punya baru 2..adoiii

  2. dynn says:

    slow2 la kayuh..

  3. ariff says:

    update lg ke?
    new year hari tu dah update.
    atau ko baru perasan?

  4. dynn says:

    memang aku tau..tapi masa tu pagerank aku masih PR3…tetiba pagi tadi aku tengok PR aku drop ke PR1.
    .-= dynn´s last blog ..Pagerank dah update…blog jatuh ke PR1 =-.

  5. cmne nak cek page rank?

    -saya budak bru belajar.

  6. arnamee says:

    Salam.

    erm, kena naikkan balik, blog ni nyer niche, cepat je naik ni;p

  7. dynn says:

    @arnamee – thanks arnamee – saya berusaha keras ni 🙂

  8. akubiomed says:

    Apa faktor-faktor google bagi PR?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG