What's New Here?

Personal Monthly Budget Tracking

Kalau ada sesiapa yg berminat untuk tracking monthly budget vs actual expenses korang leh la download kat bawah tuh. Fungsi Personal Monthly Budget Tracking adalah untuk membantu korang ...

Duit dari Advertlets

Ni aku nak citer sikit pasal Advertlets.Tak tau la ni berlaku kat aku jer ke atau ade org yg senasib ngan aku.Sebenarnya aku dah buat cash-out untuk payment sebanyak RM400 ++ dari akaun ...

Puas hati pegi kelas OD malam tadi

Malam tadi belajar pasal OD…punya la tak sedar..tup..tup dah kul  1:30 pagi..fuiyooo…kusyuk tuhh.Memang banyak yg dapat dipelajari malam tadi.Dari basic sampai la yg kire ...

Kelas OD/ASB

Oo yer esok ada jemputan untuk ke kelasOD/ASB.Lama sebenarnya aku tertunggu-tunggu kelas ni.Ni peluang terbaik saya nak belajar pasal OD nih. Insyallah kalau tak de aral melintang esok ...

Submit ke 150 directories free

Kalau korang ada website atau blog, korang boleh submit ke 150 direktori free dengan menggunakan auto directory submission.Nama tools nie DigiXmas.Jadi ini memudahkan korang nak increase ...

Memang dapat duit TAPI…

Dalam keadaan ekonomi yang tidak menentu dan kehidupan yang semakin tertekan akibat kenaikan perbelanjaan harian, saya faham ramai orang sudah mula mengorak langkah, mencuba pelbagai ...

Tiada posting untuk seminggu

Ohh..yaa..agak lama saya tidak membuat posting dalam blog saya nie.Agak2 lebih dah seminggu.Saya agak busy sedikit semenjak dua menjak nie sebab saya menguruskan perpindahan ke rumah ...

Etika dalam berblog

Sebagaimana yang kita lihat ketika ini, pelbagai jenis blog wujud bagaikan tumbuh mcm cendawan.Bermacam-macam jenis blog kalau kita boleh lihat ketika ini.Ada yang blog pasal politik, ...

Kenapa saya berblog

Oo yaa..lama saya tidak kemaskini blog saya ni. Dari mula saya setup blog ni baru satu jer post yg saya buat.Bukannya ape saya masih terfikir2 idea yg sana nak kongsikan dalam blog ...

Just another blog in the blogsphere

Welcome to my new personal blog where i can share my view and whatever infomation or tips that most useful to my visitor. I will blog related to general information that relevant to ...
Page 27 of 27« First...192021222324252627

Categories

Archives

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG