4

Page rank blog aku naik ke PR3

Page rank blog dinsblog.com dah naik balik ke PR3 dari PR1.Aku perasan 2 hari lepas.Ingatkan tersalah taip ke per.Bila check-check balik memang google tengah update pagerank.Sebab ade site-site aku yg lain pun ade yang naik dari PR0 ke PR3.Site-site aku yg kena penalti dengan google sebelum nie pun dah ada PR masing-masing.

Sekarang target aku nak naikkan lagi trafik blog nie.Bila trafik banyak baru la best.PR tinggi pun kalau trafik kurang tak menarik jugak.So korang punya pagerank naik ke turun? Cuba check.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Blogging, News Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

4 Responses to "Page rank blog aku naik ke PR3"

  1. DaHLia says:

    PR aku pun naik..tp aku masih konpius dengan kenaikan ni..apa faktor2 dia ek??

    btw, nape ko kena penalti ngan Google ek?
    .-= DaHLia´s last blog ..<TAG> Menang anugerah?? Rasa macam ABPH laks.. =-.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG