2

Mudahnya keluar duit dgn paypal..

Semenjak paypal membenarkan pengeluaran duit ke bank tempatan (tak silap bulan Oct lepas) dapat mempermudahkan lagi pengeluaran duit dari paypal nie.Semudah 1..2..3.Memang berita baik untuk pengguna-pengguna paypal.Kalau sebelum ni, kena transfer ke akaun debit kad atau kredit kad visa.Contoh : visa elektron Publick Bank,Debit Kad Al-Rajhi.

Sekarang pengeluaran boleh dibuat dalam akaun simpanan atau akaun semasa biasa contoh macam aku…aku guna akaun semasa Maybank.Tempoh untuk transfer dari akaun paypal ke akaun maybank ambil masa dalam 3-4 hari.Kan senang…boleh check thru maybank2u bila-bila masa jer.

So sesiapa yg belum cuma…cuba la skrang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Cerita Panas, News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "Mudahnya keluar duit dgn paypal.."

  1. aidi-safuan says:

    paypal xreti guna.hehe

  2. sunglasses says:

    aku sedang cuba pindahkan 20dollar dari paypal ke dalam akuan CIMB. jadi ke x 3 hari lagi nanti aku share laen…lagipun akaun paypal aku masih belum verify lagi
    sunglasses´s last blog post ..Used ray ban

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG