4

Maxis Paypal – Diskaun menarik menanti

Berita baik untuk penggiat buat duit online yg guna Paypal dan yg jadi customer Maxis. PayPal dah buat kerjasama dengan Maxis bagi membuat transaksi online melalui handphone.Lepas ni transaksi Paypal lagi mudah ..semudah 1-2-3. 🙂

Apa yg menarik sangat pasal Maxis Paypal ni?

Korang boleh shopping secara online melalui handphone untuk merchant yg berkerjasama dengan Paypal.Korang pun bayar bill Maxis Postpaid dan Broadband guna Maxis Paypal.Selain dari tu korang boleh dapat Beli Satu Dapat Satu bagi pembelian tiket TGV setiap Selasa selepas pukul 6 petang melalui Maxis Movies App bagi pengguna iPhone Maxis.Boleh buat pembayaran bagi pembelian atau penerimaan duit bagi transaksi di Mudah.my.Dan ada lagi kelebihan yg aku tak sempat nak menaip nie.

Satu lagi korang boleh menang iPhone 4 bagi pelanggan yg ke-1,000 yg membuat pembelian melalui PayPal setiap minggu.

Kalau nak keterangan lanjut korang boleh baca dilaman web Maxis-Pay.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online, News, Paypal Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Maxis Paypal – Diskaun menarik menanti"

  1. ohcikgu says:

    ini sangat menarik. dah leh topup la dengan paypal sekarang. yehh!

  2. Ali ridha says:

    untung lagi la ni.
    maxis jalin kerjasama paypal.

  3. Ali ridha says:

    guna iphone duit
    saja nak keluar.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG