3

Live streaming Malaysia vs Chelsea

Buat kali ke-3 berturut-turut pada bulan July, sekali lagi Malaysia akan menentang Chelsea di Stadium Bukit Jalil pada 23hb Julai iaitu pada Khamis ini 8:45 malam.

Pasukan Malaysia akan menurunkan gabungan pemain senior dan juga pemain Harimau Muda.

Kepada penyokong kedua-dua pasukan tiket boleh diperolehi di www.ticketpro.com.my

Buat masa ni tak tau lagi samada ada atau tidak siaran langsung di Astro.Kalau tak de kita tengok live streaming jer lah.Kalau tak ade siarang langsung kita share link streaming tu kat sini nanti.

 LIVE STREAMING LINK (Jangan lupa bookmark) !!!

Latest update – Full Time !!!

Malaysia (0) – Chelsea (1)

Goal by Drogba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Sukan Tags: , , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

3 Responses to "Live streaming Malaysia vs Chelsea"

  1. eelobor says:

    rasa2 nya adalah live kat astro eh. kalau x de, kita layan jer lah live streaming
    eelobor´s last blog post ..Perbaharui Lesen Memandu Ikut Tarikh Lahir

  2. Bro Wacana says:

    Pasukan kita akan beri saingan yang sengit…..pasti! 🙂
    Bro Wacana´s last blog post ..Pelajar Universiti Mana Paling Teruk

  3. catzer says:

    sib baik aku tak minat bola..hehehe
    catzer´s last blog post ..Tolonglah..Jangan Pergi..

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG