22

Lirik Lagu Revolusi Bunkface

Aku tak tau la lagu Revolusi Bunkface best ke tak.Tapi anak sedara aku sibuk suruh cari lagu nie.Jadi aku share lah kat sini sesapa yg minat siap dengan lirik sekali.Tengah2 boring petang ahad ni layan la jap..

Enjoyyyyy…:cool:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Laptop, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

22 Responses to "Lirik Lagu Revolusi Bunkface"

  1. chekguBH says:

    Huhu…
    lagu ni utk budak2, remaja sesuai laa..
    utk remaja purba, kureng laa….
    hahah

  2. dynn says:

    aku rasa pun camtu gak kot..anak sedara aku tu pun baru 10 tahun.. 🙂

  3. lin says:

    lagu ni mmg best..anak2 lin mmg suke trcr2…nk embeb code bg ank leh?

  4. dynn says:

    kak lin : ambik jer ler..:)

  5. ilhamputra says:

    saya layan juga cket lagu diorg ni.undeground diorg ni dulu.

  6. wanie says:

    besh lagu ni mmg..

  7. khalis says:

    aku mmg layan lagu2 mcm ni wpn dh agak tue… huhuhu

  8. hamizah says:

    lagu ni mmg best. ramai k’kwn aku nyanyi lagu ni

  9. evo says:

    lagu mmg rock!!!!!

  10. baby says:

    aq ske sngat kat lagu ni sbb BEST………Sangat

  11. shida says:

    aq sku ngan lagu nie sebab syok……..

  12. babyindie says:

    aq ske lagu ni die bagi kteowang gempak…..??????

  13. norhakimi says:

    besssss…………………………………………………………………………………..ggggiiiilllleeeerrrrr………………lagu nei hari-hari pe layan je apa kesah lagu aizat semua lagu bunkface original punya tau belipun rm5 je kat pasar malam hahahahahahahahahahahahahaha…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….aku sekarang sedang nak tulis lagu revolusi ni beeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssssss……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  14. suki says:

    ?bessssssssssssssssssss………………………………….gileeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bes hihihihihihihihih giler giler bes

  15. mujako says:

    bes glerrr…
    gempak siot..

  16. akira says:

    lagu revolusi best tak rugi dengar

  17. syafiq says:

    lagu ni aku bagi rating dia 0.5 bintang

  18. `~shen(^_^)nosuke~` says:

    i luff this song… bunkface mmg hot!!
    so.. caik la lagu high school lak..(bunkface)

  19. besh gler… i luff it…
    caik la lagu bunkface high school plak…

  20. SYARAFINA says:

    AKU SUKA KORANG PUNYE LAGU SUME BESTGILEEEEEEER!!!!! CAYOK

  21. alifah says:

    cita yang best taw

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG