4

Kenapa susah nak berjimat?

Korang penah tak cuba berjimat berbelanja tapi tak jugak tercapai.Ade jer yg nak dibeli.Jimat sini keluar yang sana.Jimat kat sana keluar yg sini.

Jadi kat sini aku nak share sikit pasal kenapa usaha berjimat kita tu selalu GAGAL :

1. Korang tak paham kenapa perlu BERJIMAT

2. Korang tak de matlamat

3. Susah nak follow tips yg ada untuk BERJIMAT

4. Tak tau teknik yang betul untuk BERJIMAT

5. Susah nak ubah life-style

6. Tak BERDISPLIN

7. Nafsu besar sangat (lawak jer… 🙂 )

Untuk lebih lanjut korang boleh dapatkan tips perjimatan untuk pembacaan seterusnya kat SINI.

p/s : Aku tak de kena mengena dengan link tuh…just nak share jer kalau berminat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Financial Planning, News Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

4 Responses to "Kenapa susah nak berjimat?"

  1. ahm2480 says:

    wah ..bab ni memang semua orang susah nak nak buat.. termasuk aku.. yg penting disiplin diri je..
    .-= ahm2480´s last blog ..Genap Sebulan Aku Bergelar Suami =-.

  2. yangyuyu says:

    senang je, ukur baju di badan sendiri
    .-= yangyuyu´s last blog .."Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 – 24/1)" =-.

  3. dynn says:

    @ahm2480 – yeap..tu kalau yg boleh displin diri.. 🙂

    @yangyuyu – ramai yg tau saiz baju dia…tapi nak pakai baju besar.. 🙂

  4. jebat says:

    napa bila klik link nie… kaspersky terus detect trojan……n terus blok web tipsjimat tuh…hu3
    .-= jebat´s last blog ..2010 FIFA World Cup South Africa =-.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG