2

Kelas OD/ASB

Oo yer esok ada jemputan untuk ke kelasOD/ASB.Lama sebenarnya aku tertunggu-tunggu kelas ni.Ni peluang terbaik saya nak belajar pasal OD nih.

Insyallah kalau tak de aral melintang esok aku pegi dekat NZ CurryHouse di Wangsa Maju pukul 9:30 mlm.Ni kire first time saya keluar memalam nie.Tak pi tak per niat saya nak belajar bukan nak saje-saje melepak.

Kepada sesapa yg tak tau pasal OD dan ape kebende OD nie dan apa kelebihan dia…nanti saya update lah pasal OD nih.

Check-it out.

Kalau korang nak register untuk pegi Kelas OD/ASB korang boleh register kat sini : Kelas OD ASB

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Credit Card, News, Umum Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

2 Responses to "Kelas OD/ASB"

  1. KNizam says:

    wahhhh belajer pasal overdraft eh. hehe 🙂

  2. dynn says:

    baru nak berjinak2 bro…:)

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG