11

Kad Kredit-i Bank Rakyat

Sebelum saya ada pos berkenaan dengan produk kad kredit Islamik dari CIMB Islamic, hari ini ada satu lagi Kad Kredit-i dari Bank Rakyat mempunyai ciri-ciri perbankan Islamik.

Kelebihan Kad Kredit-i Bank Rakyat :

1. Rebat 3% masuk kedalam tabung pelancongan dan umrah
2. Tiada caj berganda
3. Kemudahan bayaran zakat
4. Pelindungan takaful percuma

Untuk keterangan lanjut hubungi cawangan Bank Rakyat terdekat.

Oleh kerana sudah ada produk dari perbankan Islamic, ianya menjadi satu alternatif untuk kita untuk menjauhkan diri terlibat dari sistem konvensional yang lebih menjurus kepada ribawi.Tepuk dada tanya iman.:lol:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Hartanah, News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

11 Responses to "Kad Kredit-i Bank Rakyat"

  1. shah says:

    xsetuju…apply xlulus pn..bank rakyat x bagus berbanding bank2 lain…padahal document yg diminta semua lengkap..bank rakyat memilih BULU!!

    • dynn says:

      mcmana u cakap tak bagus sedangkan u tak pernah guna lagi…tak lulus mesti ade sebab…may be ada kriteria yg kita tak meet…lain bank mungkin lain kriteria.

  2. syed razman says:

    mcmn dgn cukai kerajaan rm50 tu kena bayar ke..,yuran tahunan sekira nya percuma…,ada syarat ke atau tanpa syarat…?

  3. syed razman says:

    sy ada keratan akhbar the star mengata kan cukai kerajaan rm50 utk kad kredit i bank rakyat x perlu bayar…,boleh comment sikit kesahihan nya..

  4. syed razman says:

    tumpang tanya sikit..,credit card bank rakyat ni keutamaan di beri utk goverment servant aje ke

  5. roslina says:

    kenapa apabila kita nak keluar duit tunai..kad kredit…dia tulis FI akan dikenakan……ape tu ye selalu xde pun…

  6. Mohd Khairrul Amry Ismail says:

    Saya adalah salah seorang pemegang kad kredit bank rakyat. Dah hampir 3 tahun sy menggunakannya dan Alhamdulillah memang tiada yuran tahunan dan cukai kerajaan turut dikecualikan dengan syarat menggunakannya sekurang-kurangnya sekali dalam setahun. Kebiasaan bank akan mengutamakan kakitangan kerajaan bukan kerana pilih bulu tetapi more to “marketing strategy”. Pasti ada sebab kalau bank tolak permohonan kita, maybe pada mereka kita tak layak base on experiance mereka berdepan customer yang terjebak dengan masalah keberhutangan yang serius. Biasanya kita berasa yang kita mampu walhal sebaliknya, percayalah pada mereka yang lebih berpengalaman 🙂 dan yang penting berhati-hati dalam menggunakan kad kredit.

  7. Ku Adzam says:

    Kami bantu anda keluar dari masalah hutang anda. Kami pimpin anda keluar dari belenggu kesusahan. Ini objektif kami.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG