4

Jemm la hari ni…sabar jer lah

Hari ni aku balik dari keje agak lewat dari biasa sebab jem yg teramat sangat kat KL nie.Kat KL ni pantang jer la hujan sure jem.Ni yg aku letih sikit time hujan-hujan nie.Bayangkan aku balik sharp 5:30 ptg sebab aku tau memang dah hujan kat luar tuh. Tapi sampai rumah pukul 8:00mlm jugak.Fuhhh…kamatu dibuat duk lam kete lelama nih.

Dalam kete tu terdengar pulak berita kat radio pasal ada orang mesyuarat bawah pokok.Aku naik tergelak sorang.Teringat aku cerita P.Ramlee.Tapi tu ahli mesyuarat tingkap…:lol:.Terhibur jugak hati aku dalam sesak-sesak tuh.

Pepehal aku dah letih nie…aku nak tido awal hari ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Jemm la hari ni…sabar jer lah"

  1. zamz says:

    patutla jalan jam arini..banjir kan tadi

    ada gak cite laksamana doremi tu..istana bawah pokok hahaha

  2. dynn says:

    ooo..banjir kat mana pulak tuh zam.

  3. KNizam says:

    banjir teruk la.
    benci betul. hehe 🙂

  4. dynn says:

    tak baik benci2 knizam…tu dugaan tuh…ehehehe

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG