0

iPad 2 Malaysia Percuma – Dapatkan sekarang

Hari ini mula lah pelancaran iPad 2.Bagi peminat atau kaki iPad 2, pelancaran ini adalah hari yg ditunggu-tunggukan.Tarikh keramat ini akan bermulalah penjualan iPad 2 di serata dunia.

Jadi apa yang best sangat pasal iPad 2 compare dengan iPad?

Ipad 2 dikatakan lebih ringan ,laju, nipis dan juga mempunyai ciri tambahan iaitu ada kamera yang membolehkan penggunaan FaceTime, Photo Booth atau aplikasi yg ada pada iPad, iPhone dan Mac yang mana iPad pertama tak de sebelum ini.

Harga iPad 2 bermula dari USD 499 lebih kurang RM1,500.Itu untuk iPad 2 with Wifi.Kalau yg ada kemudahan 3G harga dia bermula dari USD629 (RM 1,887).Semua tu harga di US kalau di Malaysia harga iPad 2 belum tahu lagi.

Oleh kerana ada yang orang yg nak bagi iPad 2 secara percuma maka hari ni first time aku nak masuk contest yg dibuat oleh DenaiHati.Com yg ditaja oleh SmartGold.Biz dan RayBan Malaysia.Walaupun percuma tapi bukan calang-calang orang yg masuk contest ni.Semua yang masuk hebat-hebat.

Jadi kalau nak free iPad jom sekarang join contest di DenaiHati.com..

 

Contest iPad 2 Malaysia Untuk Peminat Setia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: , , , , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG