3

Iframe attack punya pasal, lama dah tak buat posting

Lama dah aku tak buat posting kat blog nie…sebenarnya blog aku ni kena iframe attack.Bukan blog ni jer habis site-site aku yg lain ke iframe attack nie.

Jadi aku ambil masa nak upkan semua site-site aku yg terkena dengan iframe attack.Memang la sapa yang buat keje nie..memang tak berhati perut betul.

Jadi sesapa yg terkena dengan iframe attack tu cepat2 la tukar password cpanel ngan password ftp.Aku cadangkan satu lagi korang jangan simpan password dalam ftp client korang.Tulis password ftp korang tu dekat buku catatan ke pe  ker.

Simpan dalam pc mcm2 worm dan spyware ade skrang nie…bukan semua worm dan spyware boleh detect.Yang bestnye spyware detector sendiri pun kengkadang jadi pembawa spyware.OK lah aku nak kena betulkan site-site aku yg lain pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

3 Responses to "Iframe attack punya pasal, lama dah tak buat posting"

  1. bain says:

    iFrame? virus ke? ^_^ bahaya ni…

  2. dynn says:

    a’ah…memang bahaya…merudum income aku..

  3. catzer says:

    kecewa tul ngan iframe ni..huhuhu dah ok nanti kontek aku balik wei 🙂

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG