9 Responses to "i-Akaun Emas – Pelaburan Emas dari KFH"

  1. 2bz4money says:

    Pelaburan emas bentuk savings ni lebih selamat berbanding dgn emas fizikal yg terdedah dgn penipuan dan samun..Berbanding dgn unit trust yg appereciate dgn bonus units dan harga pasaran, pelaburan emas emas hanya appreciate berpandukan perbandingan harga sewaktu dibeli dan dijual.
    .-= 2bz4money´s last blog ..Household Financial Decision Makers =-.

  2. asrulasmah says:

    Orang Islam pastinya memilih KFH sebab confirm halal berbanding Maybank dan PublicBank. Sila rujuk zaharudin.net

  3. matjoe says:

    agree dgn 2bz4money.

    aku dah bukak GIA. spread lebih kurang sama jerr.
    karang ada masa mas turun, bleh beli kt KFH

  4. matjoe says:

    opss silap email. x keluar gravatar tadi
    .-= matjoe´s last blog ..TIPS: Mendapatkan BUFFER Nuffnang =-.

  5. brat2104 says:

    kalau x silap, ikut islam, kita hanya boleh buat pelaburan emas yang fizikal tu je kan?

    tp tu la.. modal saya xcukup pun nak melabur..

    huhu.. berapa modal minimum ye?
    .-= brat2104´s last blog ..aku sekarang pendiam orangnya.. (sape sokong angkat tangan tinggi2 ok!) =-.

  6. asraz74 says:

    Beli Emas memang untung..tp bila dah jual nak beli semula dah tak leh…mahal…

  7. Asikin says:

    Antara kelebihan emas fizikal adalah boleh kita gadai di pajak gadai islam Ar-Rahnu..Bila gadai..kita masih ada emas dan duit pun dapat.

    Jika GIA..tak boleh gadai..pun begitu tidak dinafikan nilai GIA lebih murah..
    .-= Asikin´s last blog ..Jual Emas di Cameron Highland- Pahang =-.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG