8

Harga emas tengah jatuh..

Harga emas semenjak 4 hari lepas agak jatuh sedikit dibawah paras RM110/segram (based on Kijang Emas) atau harga emas dunia pada $880-$884 /oz (1oz = 31.1 gram).

Kepada peminat emas skrang nie lah kalau nak membeli-belah beli emas. Emas yang aku nak cakap kat sini bukan emas untuk perhiasan tu tapi emas dalam bentuk bar.Kalau nak senang dapat dan perbezaan jual-beli emas yg kecil belilah gold bar dekat PublicGold. Emas bar macam Kijang Emas susah nak dapat.Kalau ada pun ramai yg berebut-rebut nak.Walaupun HQ Public Gold kat Penang tapi ramai yg dah jadi agen ditempat masing2 terutama dari area Lembah Kelang.

Kalau nak tengok senarai agen yg berdekatan dengan tempat korang boleh la tengok-tengok kat SINI.

Selamat melabur..:razz:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Motivasi, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

8 Responses to "Harga emas tengah jatuh.."

  1. Adam says:

    Salam.

    Harga emas jatuh takkan lama rasanya. So better grab banyak-banyak untuk kesenangan masa depan 🙂

  2. dynn says:

    betul tuh..dia akan turun kejap lepas tu naik balik.

  3. catzer says:

    Erm duit bonus ko beli emas kijang ke beb. 🙂

  4. dynn says:

    🙂 .. ade lah sikit2

  5. bain says:

    nak kena beli ni….:)

  6. dynn says:

    jgn tunggu lama2 ..nanti dia naik.

  7. johan says:

    ya ke jatuh,tak nampak pun jatuh

  8. jual emas says:

    Beli emas pada harga teruja http://www.hafizjewel.com / hafizjewel.blogspot.com

    Kami membeli emas pada harga tertinggi, kami juga membeli emas putih, surat pajak dan platinum. agen kami berada di seluruh Malaysia kecuali borneo.

    Jika anda bermasalah untuk ke tempat kami, kami boleh ke tempat anda untuk sebarang transaksi (gold test, diamond test, platinum test, surat pajak).hanya call no kai dibawah.

    Semua urusan dengan kami ada secara tunai dan segera.

    Kawasan utama: seluruh selangor dan kuala lumpur , kajang, selayang, kepong, bangi, serdang, pandan indah, damansara, ampang, petaling jaya, shah alam, klang, etc. Negri2 lain. penang, melaka, johor, terengganu, kedah, perak, negeri sembilan

    no tel: 012-2301015 / 013 4321 824 (shahrul)

    hubungi kami untuk membeli atau menjual emas, emas putih, surat pajak, platinum, gold bar, emas kijang, harga emas, emas 916, rantai emas, cincin emas, emas lama, emas rosak, emas patah

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG