2

Harga emas boleh cecah $3,000 per ounce

Gold Prices could rise as high as $3,000 per ounce before the current Bull Run reaches its end, it has been claimed.

That is according to Jeffrey Nichols, senior economic advisor at Rosland Capital LLC, who suggests that while Gold Prices could hit $1,500 per ounce in the next 12 months, they could reach twice that amount if the Bull Run continues beyond that point, according to Commodity Online.

He told the news provider: “I believe gold will reach a new historic high this year of at least $1,500 an ounce.

“And, looking further ahead, we should not be surprised to see gold at $2,000 – and possibly $3,000 an ounce – before the bull market eventually comes to an end.”

Should the US dollar continue to struggle over the coming year or two as the country battles the effects of the recession, Gold Prices could well rise further, according to observations by analyst Walter de Wet, of Standard Bank, which is the largest bank in South Africa and has total assets of approximately $172 billion.

He told Axcess News: “Like base metals and energy, precious metals remain highly dependent on what is happening in other financial markets – especially US equities.”

Source : Commodity Online

Best la kalau boleh naik $3,000 per ounce.Skrang ni pun dalam lingkungan $1,000-$1,100 per ounce.Kalau kita beli sekarang dan tunggu harga emas naik sampai $3,000 per ounce dah kira untung 300%.Banyak tuh.Itu baru jangkaan jer.Tapi tak rugi pun beli emas ni untuk pelaburan jangka panjang.Memang sure naik.

Aku ingat lagi tahun 2008 bulan Oktober, time tu harga emas dalam lingkungan $800-$900 per ounce.Kalau lah time tu aku beli sure skrang aku dah menikmati keuntungan dia lebih dari 20%.Tapi time tu aku baru nak berjinak2 setakat follow turun naik harga.Setakat nak dapatkan feel kata org tuh.

Pelaburan emas sebagai salah satu cara untuk menambahkan kekayaan yang ada.Yg penting jangan lupa asas perancangan kewangan kena buat dulu.Kalau asas dah kukuh baru kita menyerang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Pelaburan emas Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

2 Responses to "Harga emas boleh cecah $3,000 per ounce"

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG