4

Guna Payoneer Untuk Keluarkan Komisen Affiliate Amazon

Berita baik untuk penggiat affiliate Amazon.Anda tak perlu lagi tunggu cek 2-3 minggu lepas tu nak kena tunggu lagi cek clear 3-4 minggu lagi.Selamat tinggal cek..selamat datang Payoneer.

Dengan guna Payoneer duit affiliate USD masuk dengan segera tanpa tunggu cek untuk clear.

CARA UNTUK REGISTER PAYONEER

1. Register Payoneer – KLIK SINI

2. Isi maklumat peribadi yang SAH

3. Bila dah Complete register, tunggu email Payoneer untuk pengesahan.

4. Lepas buat pengesahan tunggu 2-3 munggu untuk kad debit master Payoneer sampai.

5. Bila kad dah terima, aktifkan kad tersebut dengan membuat verification di akaun Payoneer korang.

Kat bawah ni contoh payment yang masuk ke Payoneer.

amazon-affiliate-earning-payoneer

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Umum Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Guna Payoneer Untuk Keluarkan Komisen Affiliate Amazon"

  1. ikhwan says:

    terima kasih atas informasi ni.
    ikhwan´s last blog post ..Selepas Keguguran Aku Yang Kerisauan

  2. zik says:

    owh macam tuh .. aku kena register akaun payoneer kalau itu macam..
    zik´s last blog post ..Korang mesti terkejut, lukisan pokok ini menggunakan apa agaknya?

  3. meistermoney says:

    Thanx for info. Kad nye dah ada.. Tgg duit ajer.. Hehehe.

  4. kakt says:

    salam admin

    akak ingin bertanya,adakah sama juga caranya jika menerma pembayaran dari Proppeller melalui Payoneer.buka apa akak takut andai tersilap step,biasanya akak guna paypal jer….belum pernh guna payoneer…mohon pencerahan..terimakasih
    kakt´s last blog post ..Bagusnya Cik Hafizah…..Mampu Beli Rumah Selepas 11 Bulan Kerja

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG