0

Ebook Panduan Part Time Shopee – Berbaloi ke?

Ebook Panduan Part Time Shopee | Siapa yang tak kenal Shopee ye tak? Platform online shopping paling popular masa kini.Dengan pelbagai jenis barangan dan juga harga yg murah dan berpatutan menjadi kegilaan mereka yang suka shopping online.

Saya sendiri pun kalau nak cari sesuatu cari dekat Shopee sebab mudah dan murah.Penghantaran pun pantas untuk produk yg datang dari local.

OK skrang ni dari jadi pembeli kita tukar jadi penjual pulak.At least juga dapat extra income bagi mereka yang ingin mencari pendapatan tambahan online.

Baru-baru ni satu Panduan Part Time Shopee telah dikeluarkan oleh Tuan Ariel Collection yg mempunyai pengalaman lebih 2 tahun berniaga di Shopee.Tapi berbaloi ke?

Jom kita tengok apa yg ada pada Ebook Panduan Part Time Shopee ni :

  1. Step by step Cara Mendaftar di Shopee.
  2. Cara setup setting kedai kita supaya lebih menarik dan trusted.
  3. Cara buat marketing supaya lebih ramai orang dapat nampak produk kita.
  4. Cara buat offer supaya buyer memilih produk kita berbanding produk orang lain.
  5. Fungsi-fungsi menarik yang ada di Shopee.
  6. Cara buat listing banyak dalam masa sekejap jer.
  7. Strategi untuk mendapatkan jualan pertama di Shopee.
  8. Cara Aktifkan Free Shipping Program (SSL).
  9.  Tips dan Trick untuk membuat jualan laju dan berganda
  10. Teknik segera bagi mendapatkan modal di Shopee.
  11. Cara nak kekalkan rating dan maintain sale setiap bulan.
  12. Cara menggunakan My Ads Shopee dengan menggunakan minimum kos.

Wow menarikkan?? Oppss ade lagi BONUS 1 – Senarai 200 barangan laku keras dalam Excel yang anda boleh upload terus ke Shopee.BONUS 2- Group Support Telegram.

Jom ape tunggu2 lagi…

>>>>KLIK SINI SEKARANG<<<

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: Buat Duit Online Tags: , , , ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

NAK BUAT DUIT DISHOPEE?>>JOM KLIK SINI<<