6

Ebook Mari Belajar Cash Flow – Percuma

cash_flow_ebook

Ni aku nak share ebook Mari Belajar Cash Flow dari Pakdi.My yg beri disecara percuma.Kenapa perlu belajar cash flow? Sebenarnya pengurusan cash flow amat penting bukan sahaja untuk company tadi kita sebagai individu perlu menguruskan cash flow kita. Dengan itu kita boleh lihat aliran keluar musuk secara bulanan.

Disitu kita akan nampak samada net cash flow kita -ve atau +ve.Kalau -ve bermakna kedudukan kewangan anda perlu diperbaiki.Kalau yg +ve pulak anda berada dalam keadaan selamat.Selamat belum bermakna andaberada dalam zon selesa.Mungkin ada tindakan pembaziran atau kebocoran yg perlu diperbaiki.

Ok lah aku tak nak citer panjang.Korang leh download secara percuma DISINI.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

6 Responses to "Ebook Mari Belajar Cash Flow – Percuma"

  1. Hi,

    I’m just getting started with my new blog. Would you want to exchange links on our blog-rolls?

    BTW – I’m up to about 100 visitors per day.

  2. bagus ni, bolehla baca nanti..

  3. Richie says:

    bro.. exchange link nak? reply kat comment blog saya ya..

  4. pakdi says:

    terima kasih ya sebab tolong promo 🙂

  5. kakeru says:

    Good ebook drpd Pakdi. Bagus sgt2!

  6. dynn says:

    pakdi : bende yg baik.. apa salah kite share2 ye tak? lagi kita kongsi lagi bertambah ilmu.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG