9

Earning Innity selepas hampir 2 bulan

Hari saya nak share sikit pasal earning Innity yg saya perolehi setelah hampir 2 bulan join Innity.Memang betul seperti yg saya beritahu sebelum ni earning dari Innity agak berlainan dari earning yg saya dapat dari ads tempatan lain(tapi tak leh lawan adsense).

Earning yang aku dapat memang lebih  compare dengan pengalaman yg lepas-lepas guna ads tempatan lain.So hari ini saya nak share screen shot earning setakat ini.Mungkin tak banyak bagi setengah rakan-rakan lain.Tapi bagi saya satu tambahan kepada pendapatan yg sediada.Sape nak bagi free-free RM300 sebulan?Sambil tidur…org klik iklan duit still masuk.

Tapi saya tak amalkan budaya klik mengelik nie.Saya biarkan org yg klik secara organik bukan secara paksa.Ingat tu, tiada jalan pantas untuk berjaya.Kena usaha lebih sikit atau duplicate kejayaan org-org yg dah berjaya.Kepada yg belum dapat ape2 earning sabar dulu.Insyallah bila dah established plus berkat kesabaran, dapat jugak akhirnya nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

9 Responses to "Earning Innity selepas hampir 2 bulan"

  1. shuko says:

    waa..byk jgk dpt 300 dlm sbulan..murah rezeki kn..
    .-= shuko´s last blog ..Salam dari Aku, Kaspersky, ESET & Aqaba =-.

  2. Meow says:

    tahniah…mmg innity lain daripada pengiklanan tempatan..

    mmg berbaloi la…
    .-= Meow´s last blog ..Bila Musang Berjanggut – Memang Kelakar =-.

  3. Stargone says:

    Kat mana iklan Innity tu? tak nampak pun. 🙂
    .-= Stargone´s last blog ..Lindungi Shoutbox Chat Widget Anda =-.

  4. aizuddin says:

    ni yang membuatkan aku nak try inity ni..tapi dynye payment..dengar kata macam lambat je dapat..
    .-= aizuddin´s last blog ..Laman Web Untuk Hantar Sms Secara Percuma =-.

  5. acik says:

    salam bro..aku baru nak bejinak-jinak dgn innity nie…leh bantu bro…
    .-= acik´s last blog ..Money and friend =-.

  6. Ali ridha says:

    tahniah bro.dapat rm300 sambil tidur.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG