3

Duit dari Advertlets

Ni aku nak citer sikit pasal Advertlets.Tak tau la ni berlaku kat aku jer ke atau ade org yg senasib ngan aku.Sebenarnya aku dah buat cash-out untuk payment sebanyak RM400 ++ dari akaun Advertlets aku pada bulan April lepas.Sampai sekarang aku tak dapat-dapat lagi cek dia tuh.Status dekat akaun aku ditulis Sent.Bayangkan 4 bulan tak sampai-sampai cek tuh.Bukannya company dari US tapi company dalam Malaysia.

Tapi tak per la..aku sabar jer..bukan aku beria-ia sangat pun cuma memula tu aku rasa semangat letak banner diorang kat blog2 aku.Ingat nak sokong made in Malaysia tapi bila kena camni rasa tertipu la pulak.Cek dari Google Adsense aku pun dah 4 kali selama 4 bulan aku dah dapat yg nie satu cek jer.. 4 bulan tak sampai-sampai..pelik-pelik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Pelaburan emas, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

3 Responses to "Duit dari Advertlets"

  1. zamz says:

    stress gak camni ek..takleh call tanya ke

  2. donfred says:

    bro, btulke xdapat lg cek dr adverlets? nak register google adsense maseh lg ade pertikaian bahasa jgk..

  3. dynn says:

    memang tak dapat sampai kehari..aku sekrang remove jer advertlets punya ads.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG