2

DinsBlog.Com dah jadi PR3…

Aku baru perasan blog aku ni dari PR0 dah jadi PR3.Ingatkan aku tersilap.Aku cuba la bukak blog aku ni lagi sekali, memang sah Google PR tengah update.

Tak sangka lak baru jer berapa post blog ni dah jadi PR3.Tapi bagi aku tak de makna sangat kalau PR tinggi tapi kalau traffik kurang.Yang penting adalah traffik. Sebab dari trafik baru boleh convert jadi money.

TRAFFIC = MONEY :lol:

Walaubagaimanapun tahniah untuk dinsblog.com :grin: …cuma nak dapat PR3 senang tapi nak maintain tu yg agak susah sikit. Tapi PR tak penting bagi aku sebab tujuan blog ini just nak kongsi infomasi jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Financing, Hartanah, News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "DinsBlog.Com dah jadi PR3…"

  1. KNizam says:

    thanks for the alert din. hehe 🙂

  2. dynn says:

    no problem bro..:)

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG