6

Din Beramboi meninggal dunia

Pelawak dan penyampai radio popular, Din Beramboi telah meninggal dunia pada 12:30 mlm tadi di Hospital Selayang setelah menghidapi Dangue Shock Syndrome.

Saya ingin mengucapkan takziah kepada keluarga beliau dan mendoakan semoga roh beliau digolongkan dikalangan mereka yg mendapat rahmat Allah.

ALFATIHAH..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

6 Responses to "Din Beramboi meninggal dunia"

  1. joegrimjow says:

    takziah
    baru tahu jugak ni

  2. sue says:

    Ya Allah tak sangka baru je tengok dia jadi juri dlm Raja lawak musim yg lepas.Rasa sedih sangat kerana aku minat dengan karektor A.Din ni.Al fatihal kepada A.din semuga ditempat dikalangan orang2 yg beriman dan soleh.Sedih sangat ni hu..hu..hu

  3. dark says:

    Alfatihah buat allahyarham..semoga roh beliau dicucuri rahmat..masih saya ingat masa tengok final raja lawak musim 4, allahyarham pernah cakap dekat peserta raja lawak Alex untuk menggantikannya sebagai dj radio Era bersama aznil bila dia berenti kelak..hairan juga kenapa beliau cakap macam tu…rupa-rupanya memang betul allahyarham berhenti dan meninggalkan kita untuk selamanya..alfatihah buat beliau

  4. bynn says:

    Hmm~assalamualaikum..salam takziahh buat keluarga beliau..mudah2’an roh nya dcucuri rahmat dan d tempatkan dngan org2 yg beriman -amin-
    -al fatihah-

    Dari brunei drussalam

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG