2

Dana Amanah Hartanah Bumiputera dah penuh

Tadi saya pergi ke Maybank untuk tukar wife saya punya kad ATM Maybank yg lama (warna kuning tuh) ke kad Maybank gambar buah Cherry.Sambil2 menunggu proses untuk tukar kad baru saya borak dengan officer nak tanya pasal prospektus AHB.

Officer tu cakap AHB punya dana dah penuh 2 minggu lepas.Bermakna unit amanah AHB telah habis dilanggan sebanyak RM1billion dalam masa 3 bulan.Saya pun terperanjat jugak.Cepat betul dana ni habis.Macam pisang goreng.Memang hebat dana ni.Nampak gaya mcm ada potensi untuk bagi return yang bagus.

Agak2 bila la dia nak tambahkan saiz dana AHB ni.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: AHB, Amanah Saham, News Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "Dana Amanah Hartanah Bumiputera dah penuh"

  1. matjoe says:

    park dekat asb dulu laa, tunggu ahb tambah dana baru labur balik
    matjoe´s last blog post ..Dana ASB kini 82 billion

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG