0

Cuti sekolah

Sempena cuti sekolah nie aku tak dapat nak pegi mana2.Maklumlah hujung2 tahun nak kena stand-by kalau ade urgent kes yg ada kat opis.Kalau aku cuti pun setakat sari dua jer.Boss pulak pegi umrah..sure lagi susah mau cuti.

Aku ingat kalau nak pegi jalan-jalan cari makan pun masa time sekolah dah bukak  nanti.Time tu org pun tak ramai.Baru best nak jalan-jalan.Sekarng ni pun nak jalan time hujan dan ada tempat yg banjir lak tuh.Tak de chance anak aku nak pi jalan.Cuma aku pi hantar dia ke kem motivasi.Kire jalan la tuh sambil memotivasikan diri.Pada duk rumah tengok tv 24 jam..baik aku hantar dia ke kem motivasi mudah-mudahan dapat di belajar something.

So aku pun tak tau nak citer panjang…chow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Umum Tags: 

Get Updates

Share This Post

Related Posts

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG