2

Conversion rate untuk withdrawal Paypal

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Hari ni aku nak citer sikit pasal Paypal iaitu medium penerimaan dan pengeluaran duit yg terkenal dikalangan pengiat bisnes internet.Sebenarnya dah lama join sejak 2005 lagi dibawah akaun premier.Masa memula mengiatkan diri dalam bidang bisnes internet ni.

Yang aku nak citer ni pasal dia punya conversion rate dari $ ke RM.Kalau sebelum2 ni bila aku buat pengeluaran dia tak bagi tau conversion rate dari $ ke RM. Yang kita tau hanya bila duit dah masuk akaun bank dalam RM jer.Itu pun dalam masa 3-4 hari.

Tapi hari ni bila aku buat pengeluaran sebanyak $205 tetiba bila aku tengok statement pengeluaran aku 710.71. Uikkk…:shock:..aku jadi confuse aku rasa aku keluarkan tadi $205 jer…asal tertiba jadi 710.71?

Belek punya belek..laaa…aku tak perasan la pulak depan 710.71 ade sign RM.Lega sikit aku rasa.Jadi korang samada perasan ke tak boleh la check dengan akaun Paypal korang bila buat pengeluaran.

Aku ada buat screen shot sebagai pengeluaran sebelum nie dengan yg terbaru kat bawah post aku nih.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News, Umum

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

2 Responses to "Conversion rate untuk withdrawal Paypal"

  1. eZad says:

    Bnyak gak ko dpt, tu tempoh dlm hari, minggu, bulan?

  2. dynn says:

    2 minggu sekali..

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG