9

Cek pertama dari ClickBank

Salam semua..

Dah lama tak update pasal buit duit dengan Clickbank ni sebab asyik dengan bolasepak sepanjang bulan Julai ni.Jadi 2 hari lepas saya baru sahaja dapat cek pertama saya dari ClickBank selepas 6 bulan belajar buat duit melalui ClickBank.Happy la jugakkan…pengalaman pertama kali dapat cek dari ClickBank.Kalau dulu2 pengalaman dapat cek dari Google Adsense.Bila dah pakai Western Union sekarang nie dah tak payah masukkan cek dah.

Jumlah dia kecik jer USD544.56 tapi memberi banyak makna sebab usaha selama ni berhasil jugak selepas mendapat ilmu dari pembacaan ebook seperti Teknik ClickBank dari Zyan Osman, Ammar Zahar dan berapa rujukan dari blog-blog.Buat duit dengan ClickBank ni tak la susah sangat kalau kena cara teknik yang betul.

Teknik tu pun ada dalam ebook Teknik ClickBank cuma kengkadang kita ni semua nak yg cepat.Buat hari ni esok nak masuk duit.Mcm skim cepat kaya.Ni bukan skim cepat kaya yer.Ni buat duit cara promote produk org lain dengan cara buat blog berinformasi ataupun blog review.Kena usaha sikit lah.Rezeki tak datang mengolek sebelum kita sendiri letak satu usaha.

Bawah ni screen shot paycheck dari ClickBank.Ini just untuk bagi semangat kpd yg belum ada hasil atau yg baru nak mencari buat duit online.Kalau yg dah otai2 tu ni kira ciput jer.Silap2 income untuk sehari.USD 544 kalau convert ke RM1,500 ++ dapat la beli baju dan seluar raya…bestkan?

buat duit dengan clickbank

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

9 Responses to "Cek pertama dari ClickBank"

  1. hairul azni says:

    Tahniah bro..aku pun berminat jugak nak buat duit dengan cara ni..tapi skrg ni dalam proses untuk membina trafik dan penjenamaan blog..
    Niche blog bro sama dengan sorang sahabat blogger aku..izwannizamruslim.com
    Mungkin bro boleh berkongsi2 pendapat dengan beliau…ataupun bro dah pernah singgah blog dia?
    Anyway, good motivation from this entry..thanks..:-)

  2. Ummi Hanie says:

    tahniah .. sy belum merasa lagi 🙂

  3. Ronda Thomas says:

    Tahniah! Anda telah melakukan kerja yang indah

  4. kopisoda says:

    salam kenalan bro.
    wah sekarang ramai blogger yang berjaya mencari rezeki menggunakan blog. hebat! 😀

  5. MR.Z says:

    tahniah bro.. 1.5k banyak juga tu.. macam berminat pula saya nak sertai.. 😀

  6. pink says:

    Salam…
    awk ambik masa berapa lama dpt hasil dari clickbank?
    sory bertanya…utk research

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG