4

Cek ClickBank yg ke-5

Sebenarnya dah lebih sebulan saya tunggu cek dari Clickbank nih.Kalau tengok dari date yg dia issue tarikh hantar pada 26 Sept 2012 ..sampai hari ni masih tak sampai-sampai.Kerap jugak saya menjengok kat mailbox tu.Tapi cek ClickBank ni tak sampai-sampai.Pelik pun ada.Takan salah alamat pulakkan.Selamanya ok je.

Jadi beberapa hari lepas saya dah buat report kat ClickBank minta reissue balik cek baru.Tapi kena charge $20.Charge pun charge la pada tak dapat langsung at least dapat la sikit2.

Kali ni earning macam slow sikit lepas penangan google asyik tukar algorithma dia tu.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Filed in: Buat Duit Online, ClickBank

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

4 Responses to "Cek ClickBank yg ke-5"

  1. macam kerap dapat je cek dari click bank ni
    sabree hussin´s last blog post ..Feedback Jujur Tentang Offer Peluang Perniagaan ala-ala MLM

  2. BUATBEST ? says:

    wah..best jgk dapat cek mcm nie ya..rezeki…
    `
    BUATBEST ?´s last blog post ..Gempar!!! Penemuan Terowong Rahsia 100km Di Palekbang Tumpat Kelantan !

  3. saya bisa mendapatkan IDE menjual produk informasi yang BEST SELLER, lalu membuat produk tersebut tanpa harus membuat/menulis sendiri isi produk, tanpa harus membuat website, menulis sales letter dari nol, kemudian juga panduan bagaimana saya membeli domain, sampai teknik promosinya (dari promosi yang gratis sampai yang bayar).
    Elba J. Rocha´s last blog post ..No last blog posts to return.

Leave a Reply

Submit Comment
CommentLuv badge