8

Cek ClickBank yg ke-4

Lama dah tak update blog ni..ok lah minggu lepas saya dapat lagi cek dari ClickBank yang ke-4 sebanyak $411.22.Kalau convert latest currency rate bolehla dapat RM1,200.Walaupun tak banyak untuk sesetengah org tapi bagi saya sape nak bagi RM1,200 buta-buta jer.Investment saya hanya domain, upah org buat article dan buat backlink.Kos dia kalau saya kira kurang  dari $100. Saya tak perlu buat ape2 dengan blog yang promote affiliate program tu tapi duit tetap masuk.So far kira tiap2 bulan dapat cek dari ClickBank.Tu nama dia pasif income la kan? Walaupun tengah tido atau tanpa kita ada duit tetap masuk.

 

 

Sape2 yang masih belum dapat cek dari ClickBankk jangan putus asa.Usaha lagi…Kalau ada yg baru nak mula belajar buat duit dengan ClickBank boleh melabur sikit dalam ebook Teknik Click Bank dari saudara Azian Usman.Mulakan sekarang..jangan tunggu-tunggu.Kalau kita sabar,fokus dan konsisten Insyallah boleh.Tapi kalau anda jenis tak sabar.Hari ni buat esok nak dapat hasil, saya boleh katakan cara ni bukan untuk anda.Ni bukan skim cepat kaya ye.

Ok.Wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

8 Responses to "Cek ClickBank yg ke-4"

  1. Amim Blog says:

    wow… tahniah !! 🙂

  2. nujahu says:

    dah beli……..harap dapat rasa duit cb ye

  3. Saya tak sangka yang boleh dari Msia juga setanding dgn blog dari luar. Tahniah blogger Msia.

  4. Terus terang saya kater… blog nie .. memang terbaikklahhh 🙂

  5. Saya ada pengalaman mengenai hal ini.. time sekolah dulu2.

    .. saya faham maksud awak… teruskan usaha.
    .. penulisan dan gaya bahasa yg baik.. tahniah…
    Facebook Robot´s last blog post ..Facebook Robot

  6. Dah 2 hari saya cari maklumat tentang nie…
    nasib baik jumpa blog awak… thanks.. info nie banyak bantu saya.
    Buat Duit Online´s last blog post ..Buat Duit Online

  7. Terima kasih atas informasinya sangat kreatif dan inspiratif. Salam.

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG