1

Cek ClickBank Yang ke-3 dah sampai

buat-duit-dengan-clickbankMinggu lepas cek ClickBank yang ke-3 dah sampai.Kali ni earning kurang sikit berbanding dengan cek sebelum tu cuma USD245.00 jer.Kire ok lah tuh.Sape nak bagi.Website ni pun saya bina tahun lepas.Lama dah tak buat posting baru.

Site tu pun ada 5 articles sahaja.Lepas tu buat backlink sikit-sikit.Content tu semua pun saya outsource jer.

Korang juga boleh buat cuma kena ada usaha dan kena buat pelaburan sikit lah.Jangan kedekut nak cari ilmu.Kalau nak boleh juga.. cari yang free kat forum2 tuh kalau ada masa.Tapi kebanyakkan orang semua nak cepatkan.Jadi kalau nak cepat kena melabur sikit dgn ebook atau kursus affiliate yang ada kat luar sana tuh.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: Buat Duit Online Tags: ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

One Response to "Cek ClickBank Yang ke-3 dah sampai"

  1. san says:

    salam, saya nak tanya. tarikh kire void tu start dari tarikh kat atas ke yang bawah tu?

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG