List/Grid Motivasi Subscribe RSS feed of category Motivasi

Kenaikan BLR

Setelah mengumumkan kenaikan Kadar Dasar Semalaman (OPR) iaitu asas kepada kadar asas pinjaman atau pun BLR oleh Bank Negara Malaysia sebanyak 0.25 mata BSN telah menaikkan kadar asas ...

Seminar Kenali Potensi Diri 2010

Jom daftar Seminar Kenali Potensi Diri 2010 yg di kendalikan oleh Dr Azizan Osman.Saya rasa ramai yg nampak iklan seminar ni diakhbar utama dengan iklan 2 muka surat. Apa yang anda ...

Hidup untuk memberi

Hidup untuk memberi? Ya..ramai yg gagal dalam hidup ini kerana lebih pentingkan bagaimana untuk mendapatkan berbanding bagaimana untuk memberi.Sedangkan mengikut kajian orang yg berjaya ...

Azam tahun 2010..

Pejam celik..pejam celik..dah tinggal 6 hari jer lagi tahun 2009 akan kita tinggalkan..dan masuklah tahun 2010…so kalau dibuat post mortem agak-agak azam tahun 2009 yg kita buat ...

Karnival Kerjaya dan Keusahawanan Graduan 2009

PELUANG KEEMASAN KEPADA PARA GRADUAN YANG SEDANG MENCARI PEKERJAAN. Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia akan menganjurkan Karnival Kerjaya dan Keusahawanan Graduan 2009 (K3G) yang ...

Harga emas tengah jatuh..

Harga emas semenjak 4 hari lepas agak jatuh sedikit dibawah paras RM110/segram (based on Kijang Emas) atau harga emas dunia pada $880-$884 /oz (1oz = 31.1 gram). Kepada peminat emas ...

Renungan : Belajarlah bersyukur…

Renung-renungkan lah : Siapa yg tidak bersyukur dengan pemberian yang sedikit, dia juga tidak akan bersyukur dengan pemberian yang banyak.Siapa yg tidak mensyukuri manusia, bererti ...

Tune Money Visa Debit Card

Sebelum ni aku ade post pasal Tune Money Debit Card yg aku register online.Sepatutnya kalau tak silap dalam masa 2-3 minggu aku kena pegi ambil dekat POS office yg aku pilih masa register ...

Rahsia buat duit dengan eBay

Tahukah anda, satu rahsia bagaimana untuk menjana wang dari eBay? Adakah anda berminat untuk mengetahui dengan lanjut? Dianggarkan 2 juta orang memasuki kelaman web eBay dan dalam ...

Siapakah org yang …

Siapakah orang yang sibuk? Orang yang sibuk adalah orang yang tidak mengambil berat akan waktu solatnya seolah-olah ia mempunyai kerajaan seperti kerajaan Nabi Sulaiman a.s Siapakah ...
Page 1 of 11
Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG