122

Cari Pembantu Rumah di OrangGaji.Com

Pembantu rumah Indonesia susah sekarang nak dapat.Nak cari pembantu rumah tempatan lagi la susah.Orang kita mana mahu jadi pembantu melainkan jenis yg macam hantar anak kerumah diorang.Kalau semata-mata jadi pembantu mcm sekarang ada yg lebih rela bekerja di kilang.Mereka lebih bebas dari terperap kat rumah.May be lepas ni kena cari orang dari Kemboja pulak.

KUALA LUMPUR, 17 April (Bernama) — Orang ramai yang mempunyai kesukaran mencari pembantu rumah atau yang ingin menawarkan khidmat dalam sektor itu kini boleh berbuat demikian menerusi satu laman web yang menemukan majikan dengan pemberi khidmat.

Laman web itu, http://www.oranggaji.com yang dibangunkan oleh Homeneed Services Sdn Bhd, membolehkan bakal majikan mengiklankan perkhidmatan yang mereka inginkan manakala pemberi khidmat pula boleh mengiklankan khidmat yang mereka tawarkan.

Pengarah Urusan Homeneed Services, Nazari Zain, memberitahu Bernama bahawa tujuan utama laman web itu dibangunkan ialah bagi memberi peluang kepada mereka yang sedang mencari pekerjaan, ibu tunggal serta pelajar institusi pengajian tinggi memperoleh pendapatan tambahan dengan menjadi pembantu rumah secara separuh masa mengikut jam dan tugas tertentu.

Sumber : Bernama

Dah ada OrangGaji.Com senang la lepas ni kalau ada sesiapa yg nak cari pembantu rumah.Cuma bagi aku domain name dia tu aku berapa berkenan sikit.Kalau letak Pembantu Rumah bunyinya sedap lah sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian Kata Kunci:

Filed in: News, Skim Pinjaman ASB Tags: , , , , , ,

Get Updates

Share This Post

Recent Posts

122 Responses to "Cari Pembantu Rumah di OrangGaji.Com"

  1. mai says:

    sy perlukan kerja part time sebagai pembantu rumah untuk menambahkan pendapatan..tlg hubungi 0147315390

  2. isma says:

    sy perlukn pembantu rumah part time atau full time….huhungi sy pn isma from port dickson.

  3. isma says:

    hubungi saya 019 3453283…..

  4. man says:

    cuba telefon no. ni 016-2510510 ,mereka ada 2 orang dari indonesia.

  5. Puan Wan says:

    Kami mencari pembantu rumah muslimah yang berminat bekerja dari jam 8.00 pg – 4.00 ptg, Isnin – Jumaat (kecuali cuti umum). Pilihan untuk tinggal bersama juga boleh dirunding. Tugas menjaga bayi yang bakal lahir pada awal Januari 2011 serta lain-lain kerja pengurusan rumah yang mudah seperti mengemas, membersih dan memasak untuk ibu baru bersalin. Lokasi di Port Dickson, untuk yang berminat sila hubungi 012-3720395 atau email ke azhanst@yahoo.com. Gaji RM 400++.

  6. Puan Kalsom says:

    saya perlukan pembantu rumah untuk 2 orang anak 7thn dn 5 thn.Tinggal bersama.Gaji RM500.Xperlu nk kena memasak setiap hari.kemas rumah,menyapu…menggosok……..yang penting anak2.Kwasn KL.

  7. Puan Som says:

    Siapa perlukan pembantu rumah indonesia, sila hubungi saya: 011-12110355

  8. puan farah says:

    salam..saya memerlukan transit yang hanya menjaga anak2 saya selepas balik sekolah lebih kurang 4 jam sahaja daripada pukul 2ptg – 6 ptg..setiap hari kecuali sabtu ahad dan cuti umum,kawasan yang dikehendaki ialah disekitar….taman intan,taman politeknik pd, dan sekitar segenting..sila hubungi saya dengan segera..0143122077

  9. noraini says:

    saya memerlukan pembantu rumah sementara selama 2 bulan dengan segera.. jaga anak 2 orang yang bersekolah semasa berpantang…  hubungi saya segera 0172113891..  area melaka

  10. Lydia says:

    saya juga memerlukan pembantu rumah sementara selama 2 bulan semasa berpantang dengan segera.. jaga anak 2 org.. yang seorang masih bersekolah..  hubungi saya segera 012-9125299 @ email deliaramone@yahoo.com..  area Puchong

  11. sofea says:

    salam..
    saya sofea from Jb nk cri pembantu rumah yg boleh jg budak umr 2 n 1 thun..selain tu leh buat kerja2x rumah yg laen msak x pyah…masak utk sdri jew jg baby n hal-hal rumah shj..cari yg dtg hari atau stay sekali..kerana bulan 4 nie saya nk bersalin …new baby saya jaga…..kalau bagus stay sekali yg tgh tunggu tawaran kerja ker,janda ker,orgg susah ker,n sesapa yg berminat hbgi saya…
    Jika berminat sila hubungi saya…0197488140…0197566099…
    ASAP…
    TQ  🙂

  12. ayu says:

    assalam..saya nk cari keje separuh masa area bangi,kajang,nilai,seri putra or bkt mahkota..0172518734..

  13. BUATBEST ? says:

    ramai juga yg perlukan pembantu rumah ya..
     
    `
    BUATBEST ?´s last blog post ..Gempar!!! Penemuan Terowong Rahsia 100km Di Palekbang Tumpat Kelantan !

  14. rose says:

    Hello, i am Puan Rose Badmus, pemberi pinjaman swasta yang
    memberikan masa kehidupan pinjaman peluang.
    Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk menjelaskan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal untuk meningkatkan perniagaan anda?
    anda telah ditolak oleh
    bank-bank dan agensi kewangan yang lain? Adakah anda
    memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji?
    mencari tidak lebih seperti yang kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu.
    Kami dana pinjaman kepada individu
    yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang
    untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan di
    kadar 2%. Saya ingin menggunakan medium ini untuk memberitahu anda
    kita memberi bantuan dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan anda
    loan.So hubungi kami hari ini melalui e-mel: roseofsharonfinance@gmail.com

    Data-data PEMINJAM’S

      1) Nama Penuh: ……………………………………………….
      2) Negara: …………………………………………………..
      3) Alamat: ………………………………………………….
      4) Negeri: ……………………………………………………..
      5) Seks: ……………………………………………………….
      6) Status Perkahwinan: ………………………………………….
      7) Pekerjaan: ……………………………………………..
      8) Nombor Telefon: …………………………………………
      9) kedudukan masa ini di tempat kerja: …………………
      10) Pendapatan Bulanan: ………………………………………
      11) Jumlah Pinjaman Diperlukan: ……………………………….
      12) Tempoh Pinjaman: …………………………………………
      13) Tujuan Pinjaman: ……………………………………..
      14) Agama: ………………………………………………..
      15) Pernahkah anda memohon sebelum ……………………………

      terima kasih,
    Puan Rose

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG