13

Cari Kerja Kosong di Jobs Malaysia

jobsmalaysiaCari kerja?Masih tak keje? Dibuang kerja atau VSS sebab keadaan ekonomi yg tidak menentu?

Haa ni ada jawapan.Korang boleh layari JobsMalaysia untuk mencari kerja kosong atau jawatan kosong yang sesuai dengan kelayakan yg korang ada.

Di JobsMalaysia korang boleh cari macam-macam jenis keje .Dari tukang kebun hinggalah dalam bidang professional.

Senarai kekosongan telah disusun mengikut jenis pekerjaan untuk memudahkan pencarian korang.Berikut adalah senarai pekerjaan yang ada :

  • Pegawai Kanan Dan Pengurus
  • Juruteknik Dan Profesional Bersekutu
  • Operator Loji Dan Mesin Dan Pemasang
  • Pekerja Perkhidmatan, Pekerja Kedai Dan Jurujual
  • Pekerja Pertukangan Dan Yang Berkaitan
  • Pekerja Asas
  • Pekerja Perkeranian
  • Profesional

Ape lagi layarilah JobsMalaysia sekarang.Aku doakan korang berjaya.Aku saja buat post ni mungkin dapat bantu rakan2 yg nak cari kerja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Filed in: News Tags: , ,

Get Updates

Share This Post

Related Posts

13 Responses to "Cari Kerja Kosong di Jobs Malaysia"

  1. azwan says:

    gawat ni, ramai lah orang akan cari kerja kat situ. btw, aku biasa dengan jobstreet aje.

  2. dynn says:

    biasa la..dimana ade peluang disitu akan ade org akan mencari.

  3. sharksuke says:

    huhuhu
    aku dh isi
    dn dh dpt 2 panggilan
    nk tunggu spa punya hampeh

  4. dynn says:

    sharksuke : good luck.all the best…harap dipermudahkan.

  5. kui says:

    skrg ni klu mohon kat JobsMalaysia, boleh pilih nak sektor awam swasta saje ke + sektor awam.. sektor awam tu termasuk SPA + SPP & beberapa lagi jawatan yang akan diiklankan dari semasa ke semasa… JobsMalaysia ni antara sistem dalam E-Kerajaan (EG)… SPA pon dalam proses integration dengan JobsMalaysia.. selaras dengan hasrat kerajaan untuk buat ‘No Wrong Door’.. kira masuk 1 portal je boleh ditawarkan kerja di mana-mana…

    chewah, ada gaya-gaya pengulas RTM tak? 😀

  6. bob says:

    menyusahkn je….sampai datuk nenek ko pnye detail pn dye nk tau

    • dynn says:

      oo cam tu ke…aku pun tak tau la pulak….aku rasa tak de la sampai datuk nenek dia nak info…cam tak logik jer.

  7. Liana says:

    mmm ak nie dh lebih 30 interview gi tp 1 pn x dpt,apply spa ngan gov pn sudah tp hampeh x dpt pn.gov nie suka ambik org dlm x adil betul lh dia nie!!!!!!

  8. jj says:

    isi je la…ada rezeki pad la..

  9. jeffry says:

    baju harga borong rm16 rm7 http://sportsouvnir.blogspot.com/

  10. Mohd Nizam Azman says:

    Pegawai Pemasaran Kewangan@Pinjaman

    Sepenuh Masa
    – SPM & ke atas
    – Mempunyai kenalan kerajaan & badan berkanun diutamakan
    – Pengalaman/ tiada/ suri rumah/ lepasan SPM & ke atas boleh memohon, latihan di sediakan
    – Gaji pokok + Komisyen + Insentif = Purata 3K-6K & ke atas

    Sambilan
    – Seluruh Malaysia
    – Komisyen Lumayan@Tinggi

    Kerani
    – SPM & ke atas
    – Perempuan Melayu
    – Fasih bertutur & menulis bahasa Inggeris

    Hubungi ; 603 – 4142 9241 / 019 – 2141 362

Leave a Reply

Submit Comment

CommentLuv badge

Teknik Jana Untung 40% Dari ASB DOWNLOAD SINI SEKARANG